20 Februari 2011

..GaMe Vs LeLaKi MmG xDaPat Di PiSaHKaN Ea..?

Salam readers..
Mood untuk menaip blog semakin menurun di sebabkan line tenet yang terlampau slow mahu di offis n umah..Nak upload gambo sajer pow makan masa berjuta2 tahun,gilar lamakan..huhu..Tiap bulan bayor bil p line still cam tu jah..choiii betol.;)



Ok sini saya bukan mau cerita sal masalah tenet tapi saya mahu bertanya pada semua kaum2 adam di alam maya ini ataupow kaum2 hawa yang mana husband,adik beradik,kawan2 or siapa2 lah yang ada kaitan ngan kaum adam yang hobi nya bermain game..Sini meh kongsi pendapat korang kat sini...Sebab bukan apa saya mahu cerita tentang En Tunang saya dan game..Jom meh saya bercerita melalui picca2 yang hebat ini,cewahhhh..titik



Hari : xtau ari apa,udah keterlupaan sih..;)
Lokasi : Kat luar umah saya.
Watak2 : En Tunang bersama konco2nya..hihi
Sedang layan En Tunang bermain game..
Mula2 muka saya hepi sebab tengok dia bermain dengan jayanya..cayalah sayang!!


Seriyes no muker dia..
xpaham haku.
again..
Still ngan game hingga saya nak berinternet pow dia xmau kasi..sadis


Ok,saya dah mula tensen ngan hobi dia..
Tinggggg,dapat satu idea..

Masak untuk dia makanan ini..
Dengan harapan untuk memancing En Tunang supa xleka ngan game,mmmuahahahaha

Tengok dia dah xder kat depan laptop sebab saya keji pancing dia ngan masakan paling sedap oleh bakal isteri tercinta..hahahaaaaa,ayat xleh blah..
Jemput makan sayang,sedap saya masak ni tau..
yayyyy,misi sudah berjaya memujuk dia supaya tidak lagi bermain game.
Selepas itu saya hidangkan jeruk ini jugak..
setapppp!!
10minit kemudian..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aku kecewa..
Dia still ngan game lagik..
Buwerkkkkk,mencikkk!!
Cuba berlagak suci,oh yessss..
Xper lah sayang..
Kamu hanya leka ngan game tapi kamu jgn leka ngan pompuan lain yer..
Puhh,puhh mintak di jauhkan dari semua tu..

Aktiviti di malam hari,ajak si dia g beli benda alah ni..
Big apple..
Terangkat beb..

Kesimpulan nya terima lah game sebagai madu kamu wahai kaum hawa..
Yang penting tidak bermadu ngan pompuan lain..miahahahahaaaa









p/s : pic tunang n kisah pertunangan masih belom saya publish lagik..Ermmmm,tgok lah lau line tenet laju sikit saya akan gagah buat yer..






p/s lagi : Saya xjanji tau..hihi

2 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Uittt....petei jeruk ter.

PutRee SeJiNjaNg berkata...

donut!!! i likeee...