14 Mei 2011

..TerHenTi SeKetiKa SeBuaH PeRjaLaNaN..

Assalamualaikum w.b.t..

Setelah sekian lama ku biarkan blog ini tanpa di update terasa diri ini seprti budak yang baru mahu belajar dalam dunia blogging ni..hehehe almaklum lah mmg lama sgt blog tidak ada cerita baru ttg tuannya..Maaf yer kawan2 ku teramat busy ngan tuntutan kerja ku hingga kan blog terabai..kesian betol...ermmm,alang2 da update citer baru ni mau jugak lah saya menjenguk cerita kawan2 saya juga n leave comment..apa cerita korang skunk erkk?;)

1 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Bukan takat bersawang dah kala gini.Naik kulat dah pun...