17 Julai 2010

..aKu Di LaNDa PeNyaKit 'M'...

Tapi sebelum tu inda nak bgtau kat org yang salah faham tgok pic ni...
Sebenarnya inda tak tunang ag lah,ni inda jd
pengapit time sepupu nikah ritu..huhuhu
!
!
!
Ok berbalik pada tajuk kita yer..
Sebenarnya hingga sekarang inda masih tak jupe lagi
ubat utk mgubati penyakit MALAS nak hupdate blog inda ni..
inda selalu gak lawat2 kat blog2 kowang,lau rajin inda
tinggal kan jejak lau malas inda sekadar jd silent readers..haipppsss~

Pic ni sewaktu saya ke kelantan,air terjun dia cantik..
apa ntah nama tempat ni lupa dah..Nanti inda tyer org
yang bawak inda ke sini k..yer2 lah tu kang..:)

Mmg tak tahu nak kata apa dah..Layan jer lah.

Kuwus nya kaki saya..muahahahahaaaaaaa

Ngah pikir camne nak jadi rajin balik ni..Hurmmmmmm!!!
Moga2 pah ni makin byk N3 kat blog ni kuor..
Love u ^_O

5 ulasan:

* f i f y berkata...

hehehe... same dengan je cik inda...
fy pun seminggu skali je hupdate belog...
sbb tataw nk tulih pe dah...
hee (:

~DaK KeCiK~ berkata...

tu ah pasal tp lau dan byk idea malas lak nk upload pic..huhu

alvin takda umah harga 8juta berkata...

lu minum la kacip fatimah

~DaK KeCiK~ berkata...

alvin:)
apa kena mengena ngn penyakit aku ni?

Stilla berkata...

cantek nye inda..suka nengok..so sweet berbaju kebaya kuning..