25 Julai 2010

..i aM SuPeRwOMeN CoNteSt..

Wah,teruja inda nak join ini contest..
ate nya tentang mekap2,lelaju ko aku wak N3 sal contest ni..Dasar pompuan kan..
Cam biasalah lau nk masok contest ni syarat2 penyertaan mesti ada tau..
Dan Syarat2nya adalah seperti berikut:
Syarat-syarat ;

1. Terbuka kepada semua kaum hawa di seluruh Malaysia.


2. Buat entri bertajuk I AM SUPERWOMAN CONTEST, dan letak gambar korang. 1 gambar saja (mesti gambar sendiri, tak boleh gambar orang lain) n gambar tu mestilah memenuhi syarat2 berikut;- Mesti pakai make-up (tak kira nipis atau tebal,pressed powder je pun kira make-up jgk kn.hehe. sebab seorang superwoman mesti RAJIN untuk merapikan diri). Kalau rajin, bole list kan make-up yg korang guna dlm gambar tu.


3. Be my Follower & Letak banner kat atas tu dkt sidebar anda.


4. Entri berkenaan mestilah di link kan terus ke contest ini.


5. Tag minumum 3org kwn anda.


6. Tinggalkan nama & link dkt comment entri ni.

Ok Done!!!!

Dan antara hadiah2 nyer adalah ini:



ini


Dan ini...
(Geo Lense)


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
Pic yang saya pertaruhkan......tadaaaaaaaaaa

Muka:Bedak Miaxmi
Mata:Eye Shadow by Revlon/Celak by Maybeline
Pipi:Blusher Silky GiRl
Bibir:Maybeline

Ok done!!!!!
Dan inda nak tag 3owg kesayangan inda
yang suka nau ngan mekap2 ni sama cam inda
jugak...huhuhu
Mereka adalah....~


*Lyaa
*Safieya
*Stilla


Sila alert yer kesayangan ku...~

8 ulasan:

* f i f y berkata...

hohohoho.....
saye di tag kah??
hehe...
t if sempat i juin yep darl...
n_n

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ berkata...

hoho
thanks babe
mane link blog tu babe?

..DaK KeCiK.. berkata...

Fify:)
thanks yang..


Lyaa:)
Klik kat pic contest tu yang...

alvin takda umah harga 8juta berkata...

kejelitaan adlh hak milik setiap insan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

hadiah yg menarik...
;)

sahromnasrudin berkata...

wah..semoga sukses dlm kontest ini ya, dak kecik huhuhuh

..DaK KeCiK.. berkata...

tocey2...

PutRee SeJiNjaNg berkata...

wah ko tag aku ekk yunk..hheheh..isyaallah aku try join ekk..

btw thanks ekk yunk..=)