10 Julai 2010

..GamBa2 TiMe KuRsUs Di HoLiDaY ViLLa CeRatiNg..

Sesampainya di sini terpukau ngan
kenyamanan resort n spa ini..
InsyaAllah lau ada rezeki lebih leh ajak
si dia honeymoon kat sini nanti..
hihihi,mood gedikk dah datang..:P
Budak baju kuning tu penat tp masih nampak fresh..werkkkk!!~
Fuhhhhh,mahunya xpenat balik2 dari kampung tewos kena
pergi kursus dekat cerating lakkk......
~Mek Ct,rakan sebilik ngan aku waktu di sana~
Bawu jer kenal tapi
Very2 the bestfrend,love u n miss u yunk..

~ehemmmm,ehemmmmm~
no gossip ok..


~Waktu di dalam kelas,sempat ag posing tuh~
Kursus ni best sebab blh menaikkan semangat kita
utk teros melakukan tugas dengan lebih amanah
dan yakin..Suka sangat sepanjang dua hari di sana rasa macam
tak puah jer..Laen kali lau di anjurkan lagi oleh
pihak TM kompem aku nak join lagi..Support each other maaaaa...
Nak tahu apa jadi pada aku lepas balik dari kursus ni?
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Alolololo,penat yer..
Cian dia..^_^

ZzzzzZZzzzzZZZZzzzzzZZZZzzzzz

6 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

tdo la lena2 eh..
hehehe...
;)

Yana@Nana berkata...

wah bestyer... sian inda penat yer

* f i f y berkata...

heheh... cian anda.... rest puas2 yer...
heppy weekend day...!
n_n

Jejaka Desa berkata...

WE ARE 1 TM
PASSION TO WIN
SUPPORT EACH OTHER
CHALLENGE !!!!!!!!!!!!

alvin takda umah harga 8juta berkata...

weewit..

amboi...byk gedik dia..

nge~~nge~~


weyhh...
sapa amik picca kau ngah tido tu??

~DaK KeCiK~ berkata...

alvin;)
aku ambik sendiwi ah..hahahaaaa