16 September 2010

..KiSaH RaYa SaYa PaRt 1..(BaLiK Kg)

..Muka aWal Pagi..
!
Panjang benor kisah raya ku sampai berPART2 bagai ni..huhu
Sebenarnya tak ada lah panjang sangat story ni cuma saje inda
nk kasi telenovela sikit..Kang lau inda story secara berterusan
muntah korang nk tgok pic budak kecik ni haaaa...
!
!
Inda bertolak pada 8/09/2010 jam 0400am ok..giler awal..
Kak ina kejutkan inda pd jam 0310am pah tu mandi2 n kemaskan beg2,
kuih2 raya,Baju2 raya..huhuhu..
Dan bermula lah perjalanan kami,hati manyak munga2
time ni..Yer lah ate nk juper family tercinta haruslah
hati manyak munga2,perjalanan selama 4jam lebih itu terasa
macam 4minit jer..hhahahahahahaaa,aku tipu jer tu..

Ni lah yang bestnya bila balik kg time awal2 pagi cam gini
jalan raya lancar jer dan yg penting bebas dari kesesakan..=)
!
!

Ok dah masok ke zon KUALA TERENGGANU...
Negeri tumpah darahku....

Sampai umah dalam kol 0805am..
Nampak muka mak n ayah yg tersenyum bahagia
menanti kepulangan anaknya..Salam2 ngn mak ayah
dan terosss aku cari budakkk kecikkkkk ni...

Layan dia bercakap sampai aku naik letih nak jawab
setiap persoalannya..hahahhaahhaaa
Ni adik kesayangan saya...windu sama dia..
Petang nanti lagi best sebab BUDAK GEMOK mau bukak puasa
kat umah saya..hihihi=)Lindu jgk sama dia..
!
!
Ok complited cerita sal Raya part 1 ni...
Nanti inda gigih story yang part 2 lak erkkk..
Tunggu......

1 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Suke la tu balik beraye.Koi juge yang kene keje sorang2...Time raye lak tu..