09 Ogos 2010

..HaRi aHaD HaRi UtK JaGa KeSiHaTaN SeDuNia..

..Fuhhh,terasa tegang lagi kaki ku ini..huhu,poyo jer kan..
Tepat pukul 9 pagi kitaorg dah bertolak dari rumah
utk memanjat gunung Bukit..^-^
Lau mereka2 yang duk kat kuantan ni
mesti ada yang tahu kat mana letaknya
BUKIT PELINDONG tempat yang paling
best utk berjogging..Kebetulan semalam adalah
hari ahad so mmg ramailah org tapi
kebanyakannya org cina yang dah tahap veteran..
Sgguh gagah yer diaolang naek bukit tu siap dua kali
naek lagi,aku yang muda ni sekali naek pon dah semput..
Hohoho,sungguh terpegun ngan stamina diaolang..Bergamba itu adalah harus bagi budak baju pink tu yer..
Sila abaikan budak bucuk kat blkakang tu..hihi
Xsemengah tol dia wak muka gitu..
Rosakkan permandangan betol lah...
Grrr~ Grrr~
^-0

Ni nak g jogging atau nak g shopping..hahahaaa
Kai Ray Ban adalah wajib yer..;D
Tu dia teman setia saya time jogging semalam..
Ni Permulaan,tgok budak kai baju kuning tu dah mengah siap
cakap sumpah pah ni xmo naek bukit lagi..hahahahaa
Mungokkk~
Sesi bergedik santai..
Saya cuba hendak capai benda alah yang budak
baju hijau tu pegang tp apakan daya tangan ku
tidak sampai..hohoho baru ku tahu rupanya
ketinggian saya tidak lah seperti model..Winkks
Poyo lagik..hihi


Ok dah nak turun dah..
Result nya saya langsung tidak mengah n semput,sila percaya yer..
Ingat nak pecah rekod dunia nak cuba naek bukit tu
utk kali kedua tapi alih2 tgok jam cam dah lewat n pewut
dah bergendang..Maybe Next time akan di pecahkan rekod itu..
Poyo lagikkkk n lagikkkk..hahahaaaa

7 ulasan:

Zumie berkata...

syg ko nk jogging ke nak melawa neh hahaha

..DaK KeCiK.. berkata...

hahahaaa,ni lah pkaian jogging aku yang..lau nak g melawa laen pulak.;D

shahrul berkata...

hahahah..mengah sebab bejalan..bukannye bejogging ataupun berlari2 anak..tak gitu?? :p

shahrul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Jejaka Desa berkata...

Tepi jalan tu bile tebas ha...Huhu..Nampok sangat weh koi dah lame tak naik Pelindong.Haha...

alvin takda umah harga 8juta berkata...

asal kau tak jogging ke teluk intan??

PutRee SeJiNjaNg berkata...

wah tetap gak vogue time nak berjogging ekkk...hehheh comel arr ko yunk..