13 Ogos 2010

..SuDaH Di LuLusKaN..Hoyayyyy~

Cakkkk...hihihihi
apa yang sudah di luluskan itu cik Linda oi..?
Kasi aku gelek2 sikit erkk,ni nak habaq inda baru jer
terima berita gembira tadi menyatakan
yang inda pat cuti raya...hoyayyyyyyyy~
Mak ayah inda leh balik raya nanti..;D
macam lah mak ayah ko baca blog ni kang duk
ngiyau2 kat sini..Ok2 saya terlalu gembira ni
nak tepon mak ayah jak nak habaq sal hal ni..
Wehhh,pose bawu brapa hari ko dah sibuk
bercerita sal raya2 ni pehal..=)

!

!

~

~

~

!

p/s;kowang nak tahu kenapa inda gembira sangat?sebab minggu lepas boss inda cakap kemungkinancuti inda xpat di luluskan..Dia cakap dia nak tgok inda menangis or tak bila raya berjauhan ngan family ni..Sunggoh keji wooooo,inda xpat beraya inda xkisah ni lau xpat cium tangan mak inda di pagi raya mmg inda akan meleleh..;(

~

~

`

`

`~

``



7 ulasan:

Rifqah berkata...

tahniah dpt cuti raye..

slmt berpuase!!~

(^__^)v

alvin takda umah harga 8juta berkata...

apasal muka kau kat pic atas tu kiut sgt??

shahrul berkata...

da dapat cuti tu baguih ler...

=)

Jejaka Desa berkata...

Popaleh awok weh...Dapat tau dah yek...

Hamzah Ian berkata...

besornye mate ko.. cun2.. hehe

Salleh Gregor cakap, "Kepada Yang Berpuasa: Fuck You Off"

miss cloudy berkata...

salam ramadhan... org kuantan ke? kita pun dok kuantan ni.. jarang betul dpt jumpe blog org kuantan..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

sedapnya kfc...lainkali ajak gua