11 Ogos 2010

..SaLaM RaMaDhaN..

Morning..Selamat berpuasa korang cam ne ngan first puasa ni?
Ada yang pancit kah?Inda Alhamdudillah masih bisa
boleh berpuasa ni dan tiada keuzuran yer..hihi

!KiDDiNg ^-0

!
Memandang kan inda duk berjauhan dari family haruslah inda rajin yer berKUNG FU bagai kat dapur..Errrrmmm,Windu wooo kat masakan mak time2 pose ni tau..Asam Pedas mak inda adalah yang paling setap bagi inda ok..

!

!

!

Oh yer bercerita tentang masakan,jeng..jeng..jeng
ni antara masakan yang inda mahu masak utk
berbuka pose nanti..Keji ko awal2 pagi dah
show makanan2 ni semua..;)

.. iKan KeLi MaSaK LeMaK CiLi aPi..

!

!

DesseRt

..PeNgaT DuRiaN..




Wahhhhh,xsabar nak balik memasak ni..
!
!
1

!

p/s;Moga puasa kali ini membawa seribu keberkatan
buat inda,family dan seluruh umat islam khususnya..
MaKan,Makan jugak Tarawih malam ni jgn lupa ea..
!
!
1
!

5 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Perghhh...Raje buoh weh...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

weyh..kejam!!!

asl xpublish entry ni malam????






kau buat aku rasa lapar

cik helena berkata...

aduhhhh laparrr!

PutRee SeJiNjaNg berkata...

uuuwwaaa..nangis ekk ko nye menu untuk berbuka nanti yunk..sedap tu..

Liquid berkata...

wee nampak sume ni rase lapar plak adeh dah la baru kol 10 pagi uhu sje jek ea.

~blogwalking~ lalalala =)