04 Oktober 2010

..VitaMin Oh VitaMin..

Ni vitamin yang aku ambik sekarang..
B Complex forte by PROVITE..
inda beli kat watsons kat farmasi2 pon ado..
Utk menambah tenaga dan utk tambah selera makan..
For me vitamin ni mmg terbaik sebab setiap kali
bangun tido inda rasa bertenaga giler xder dah
rasa lemau2 badan n bab makan makin berselera tau..hihihi
(meniti senja,ko duk diam2 k..jgn gelak kan aku)^-^
Makan 2biji sehari selepas makan..

Gambo di bawah ni inda nk bgtau kat mak inda..
"Makkkk,tgok ni anak mak mkn vitamin utk tambah berat badan tau..."
Dari 46kg ker 48kg..huhuhu
Ko tahu mak inda ckp per?
Mak inda ckp lam slang ganung yer tp inda alihkan
bahasa coz takut kowang melopong jer nanti..hahahaha

Mak aku-Nper makin kuwus ni sapa nmpk tulang leher?xmkn ker?Xckp duit erk nk mkn?
aku-Nada sedih"ner adalah mak,org tiap2 ari mkn la mak.."
Mak aku-abis tu nper makin kuwus mak tgok?
aku-Mner la org tahu,mkanan xsapa kat pewut ah tu kot.Makan2 tewos g berak..hahahahaha
Mak aku-Mkanan vit la kasi berisi ckit..
aku-Yer lah...

Makanan inda pagi tadi..
Nasi dagang n kuih muih..nyum2..
Setappppp!!titik.



11 ulasan:

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ berkata...

pas makan vitamin tu terus tdo..bgun makan nasik, pastu tdo blk...konpem gemok balik..hehe





asl tdo pakai mekap??ish2

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

yew ke kamen..
aku tgk ko selalu wat mcm tue xgemok2 pon...

inda...
aku xnak gelak..
bear ko sendiri tahu ape reaksi aku skang...

intanurulfateha berkata...

eh, mcm vitamin i! hehe

lan_ax berkata...

bukan vitamin b complex untuk tambah sel otak bg cpat pandai ke.. kang otak lagi besar dari perut..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR berkata...

asal kau tido senyum?kau mimpi aku ke??

..DaK KeCiK.. berkata...

Kamen-aku da buat tp xjadi pon..



aku tdo ayam jer lah..hahahaaa
tido betol2 xder makna nya nk kai mekap.

..DaK KeCiK.. berkata...

Meniti Senja
kamen makan hati lah sbb tu xgemok2..
Bear aku pon cm muka ko dah..=)

..DaK KeCiK.. berkata...

Intan
Mmg vitamin u pon lalink..

..DaK KeCiK.. berkata...

lan-ax
erkkkk,yer ker?

..DaK KeCiK.. berkata...

alvin
aku selalu mimpikan ko..ko jer xnah mimpikan aku..=(

haidi takeAfoto berkata...

dak kecik..selalu dgr sai vitamin tu..tolong belikan leh..serius ni..weekend ni sy outing kt cherating leh la singgah amik..sy byr ek..skg ni mkn pharmaton..tp mcm xbkesan sgt la...heheh sila jwp cmni ek.."igh haku ni kuli batak ko ke ape nk suh belikan lak!!"follow awk ek...duk kuantan ke skg...