29 Oktober 2010

..BloG aKu Di BuKa SeKaRaNg..

Waduh2,lama gilak yer aku private blog..
Maafin aku yah kawan2,semenjak dua menjak ni
banyak sungguh dugaan2 yang menguji tahap kesabaran aku..
Dugaan yang buatkan aku tersunggur dan hampir2 rebah...
aku sedar ni dugaan dariNYA oleh kerana itu aku pasrah.
Ku bukan Nabi yang bisa sempurna =)
!
!
!
!
!
!
!
Hanya selepas aku mampu berdiri dan tersenyum
baru lah aku rasa yakin untuk berhadapan dengan
kamu,dia,si dia,korang n semua lah yang kenali aku..huhuhu
Ku bangkit dengan semangat yang baru dan mungkin akan
bertukar title sebagai TUNANGAN orang???
Semua itu masih dalam perancangan dan aku
berharap semuanya diredhai oleh yang Maha Esa..Amin2
!
!
!
!
!
!
!
!
!
p/s:Nak aktif berblogging balik..=)

6 ulasan:

angah iza berkata...

bagus...kembali berbloging..
semangat...semangat !!

Jejaka Desa berkata...

Bangkit la dari tido...

..DaK KeCiK.. berkata...

angah iza>thanks..caiyok2

Jejaka Desa>hahahaaa,bongok..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ameen...

haidi takeAfoto berkata...

linda..sy ari2 try bka blog linda..sy siap wat link lg kt sidebar..tp taip kali buka xde..mcm dah xde org je kt blog tu..ari ni nmpk nama bdk kecik ni kt page org lain..hmm jumpe gak..

2,3 msg ade anta kt entry last linda kt blog linda satu lagi tu..

dah ok ke skg?hope xhilang lagi ek..linda nk btunang dah ke??

haidi takeAfoto berkata...

jumpe gak die..kt sini rupenye..jgn la ilang lg..plss..penat dah carik ni..