01 November 2010

..DaLaM DuKa aDa SeNyuMaN..

Salam uols..
Semalam inda keluar hang-out dengan ehem..ehem...huhu
Tujuan utama untuk tgok wayang citer ni....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Eh silap..silap.. Citer ni lah...
Tapi oleh kerana ehem..ehem inda ada kjer last minute
trpaksa lah di cancel kang..Grrrr
Kempunan nak tgok tau awak..!!!
Xper2 nanti ada masa lagi kang awak utk saya..????
Orang ckp cter ni best..!!
Gigit baju la nampaknya...xpat nk egok ag.
1
!
!
!


Pah tu bila plan utama xmnjadi
plan kedua lak menjadi..huhu
Hoyayyyyy,gumbiranya hati bila si buah hati
still ada masa utk g survey barang2 utk tettttttttttt..hhhahahaaha
Kebenaran di hujung cerita ok..So,waitingggg dan teroskan menengok
Pic budakkk Gedik ni jak erkkk..


1




2



3




4




5

arggghhhh....
Sudahh termuntah korang kang..^_^


!
!
!
!





ni g makan kat kedai peberet saya..
Tomyam dia,fuhhhhh setappppp giler..
Makan2 hingga dalam pinggan yilekkkk..hihih
Xsempat snap pic makanan coz lapar sangat..ampunnn..


Ok,berbalik pada plan kedua tadi...
Saya dan ehem..ehem g survey barang utk nak buat gubahan
time kitaorg tunang nanti..Lam pale nak buat simple2 jer
coz ni kang majlis tunang so xmau wak besar2 sgt..ala kadar jer
janji selamat kang...
!
!
!
1
!


Ehem..ehem tyer org nak bertunang ner ada pelamin jugak ker???
Huhuhuhu,sebenarnya xperlu semua tu dear tp memandangkan
Mak Saudara inda nak sponsor pelamin so inda decide la pelamin
yang simple gini jer..Lau blh bunga tu inda nak yang warna merah yer makcik Sal..
Tema nya Merah Dan Putih..Winkkkssss
Nak kenal tak ehem..ehem saya???
Hehehe,blushing2...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pada blogger yang kenali inda dulu2 tu inda
nak bgtau korang yang tak semua apa yang kita gengam
akan jadi milik kita..Walaupon kita yakin yang dia
milik kita tapi kuasa Tuhan siapa yang mampu melawannya....

My Future Husband 2012..InsyaAllah
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
P/S:Hati masih tak percaya yang saya bakal Di sunting...^-*

6 ulasan:

::Rifqah:: berkata...

salam..

lama x singgah blog dak kecit..

wah!!~ tahniah!! suda mau betunang... bile majlis betunang?

mmg ape yg kite genggam x semestinye jd milik kite.. hm.. tapi kite da dpt ganti yg lebih baik kan?

..DaK KeCiK.. berkata...

Rifqah>Wksalam...

Thanks singgah kat blog kita..hihi

Yuppp,akan di tunangkan tak lama lagi..Hati dah debar2 ni tau..Tgu lah Pic2 tunang lam blog inda nnti k..Winkssss

::Rifqah:: berkata...

heheh... tahniah3!!~ kite bekongsi debar yg same.. slagi majlis tak jalan, slagi tu dok pening kepala pikir.. ni baru betunang.. kawen nnt tak tau la camne..hehehhh..

btw, selamat betunang!~

semoga jodoh kekal hingga akhir hayat..amin3..

(^___^)v

..DaK KeCiK.. berkata...

Rifqah>nak tunang gak ea?
Selamat bertunang jgk yah..
Yupp,slagi xtunang slgi tu lh hati ni dup dap dup dap jer tiap masa..huhu
Berkongsi debaran la kita ea..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

kalau sudah jodoh...

..DaK KeCiK.. berkata...

Meniti Senja>
Yuppp,kdg2 bnda dah jd milik kita akan jatuh ke tanah lau mmg bkn milik kita tau.