20 Januari 2011

..LaPan PuloH PeRceNt UdaH BeReH..^__0

Senarai Barang2 untuk hantaran pertunangan
.
.
.
.
.
Kain baju melayu (Done)
Sejadah (Done)
Tuala (Done)
Kain Pelikat (Done)
Buah Buahan (Pagi nak tunang bru g beli)
Kek (Tempah 1ari sblm tunang)
Puding or kuih muih (Sepupu yg buatkan)
Baju tunang inda ingat nak belikan yang dah siap jahit ataupun yang sewa..
Setakat design baju n kaler apa yang inda nak belom di tentukan lagi..Ermmm tgok lah nanti cam ne pening ni nak pilih kaler apa sebab semua warna rasa macam cantik-cantik je.
.
.
.
.
.
.
Bab mekap pon inda fening-fening lalat gak samaada mau mekap sendiwi ataupun nak ambik jurusolek.Untuk kos jurusolek lam beratus-ratus gak tapi hasilnya tip top dan lau aku mekap sendiwi mmg save tp hasilnya hampeh..^_^
Mekap cam Robekka ni malatop kang..
Maklum lah mekap artis yang solekkan lau xsilap jurumekapnya SAIDATULNISA.
Patut pon hasilnya malatop u.
.
.
.
Inai di jari...
Wah..wah..wah..Ko dah mau kawen ker linda oi..hihi
Cantik tol..
Ingat inda mau wak jgk lah lukisan inai di jari ni.
Inda sejak azali mmg suka sgt kai inai tp org2 tua cakap
tangan kita bila asik berinai jer nanti time kawen xberseri inai tu.
Sejak pada tu aku dah xkai lagi inai dan kini aku sudah di goda balik
ngan inai dan pic2 ini..
Suwet,nice n simple sgt2..
mau cuba yang ini lah.hihi
Tukang lukis inai aku serahkan pada kawan aku.
Dia mmg teror bab2 cam ni.
.
.
.
Cincin pertunangan
Si Dia xjumpa ag yang betol2 cantik pada pandangan dia.
Inda lau boleh mau yang simple2 yg penting terletak cantik kat jari manis inda ni.
.
.
.
Sayang,lau kita nak cincin yang macam ni boleh?
hihihihihihi





Pejam celik pejam celik cuma tinggal beberapa minggu aku majlis pertunangan inda ni.
Inda sentiasa berdoa moga segala nya selamat dan berjalan dengan lancar.Amin2
Sayang,semoga apa yang kita rancangkan akan jadi kenyataan.
Dan InsyaAllah saya akan hanya jadi milik awak.
Terima Kasih kerana sentiasa membhagiakan saya,sentiasa manjakan saya,sentiasa layan semua kehendak saya hingga kang kehendak awak sendiwi pon awak ketepikan kang dan terima kasih atas cinta awak pada saya..ia memberi saya sinar harapan..*__*


6 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

harapan yg cerah...

pwincess AJA berkata...

congratssss k.inda cyg!!!
mesti akak cantik sgt mse hari pertunangan akak!;)))

Jejaka Desa berkata...

Banyok semut la kat pejabat lepas ni....Daroh manis tu....

Nazhatul berkata...

tahniah inda!!~

semoga jodoh bekekalan hingga akhir hayat..

(^__^)

* f i f y berkata...

inda da nk tunang ea..
congrats dear... :)

PutRee SeJiNjaNg berkata...

inda nak bertunang ekk..wah bagus2..tahniah yunk...happy for u.. ;)