01 Januari 2011

..SaMBuNgaN N3 SeMaLaM..


Salam...

Ok berbalik pada cerita semalam yang inda nak cerita dekat korang tu kang,tentang kisah pelik someone kat ofis aku ni.Gini,kat ofis aku ni xder staf yang kerja just tinggal aku jer yang kerja shift pagi.Someone tu bukan staf,dia just GUARD jer kat ofis aku untuk memantau keadaan2 pos2 pengawal yang di tugaskan utk menjaga keselamatan premis2 TM.Tapi kang inda dah lama rasa pelik ngan sameone ni coz suatu aritu inda terima mesej dari dia menyatakan yang dia suka tgok inda.Tak lama kemudiaan tu dia mesej ag bgtau yang dia suka inda n dia cakap hanya inda yang sesuai utk dia..(MENTAL)Dia cakap Cik Inda tak minat kat dia ker?pah tu dia cakap ag yang muka dia ala2 EIZLAN YUSOF yang pelakon tu..(BLUERKKKSSSSSS)lam hati aku cakap la Ya Allah perasan nya mamat poyo ni.Bukan mau kata tapi kaki eizlan tu rasanya lebih molek dari muka dia..grrrrrrrrr(GERAM)Sejak pada tu aku sumpah aku xlayan langsung dia.Nak dekat 2 3 bulan jugak la aku xtegor dia.Aku bukan xmau tegor sebab dia bgtau isi ati dia or dia perasan tapi yang buat aku hangin boleh pulak dia bgtau kat semua orang yang aku kekasih dia..WTF!!!!!!!

Lau bercakap pon atas dasar kerja jer lau tak xhingin aku tegor dia..Pah tu kang bila dia nampak aku bercakap dekat fone pah tu ketawa2 sikit dia dah mula emo.Dia tengking2 aku suruh aku letak fone.Ya Allah sumpah aku gerammmmmmmmmmm..Tapi aku tahan jer sebab aku takut nak melawan takut nanti dia apa2 kang aku..Dia tunjuk emo dia time aku keje ngan dia jer time staf lain ada kat ofis dia xberani lak nak tunjuk emo ngan aku....

Sejak beberapa bulan ni benda ni lah yang sering terjadi pada aku.Hingga kang klimaks nya pada pagi tadi bila aku sedang bercakap di talian dengan seseorang,sedar2 dia dah ada kat belakang memandang aku dengan bengis dan menengking2 aku.Time ni sumpah aku takut giler.Aku xmelawan dan aku letak gagang telefon.Dia memandang aku umpama harimau memandang rusa..(TAKUT) Tak lama pah tu aku col bos aku bgtau kat dia sal masalah mental dak tu.Bos bgtau mau settle hal ni ari isnin ni dan aku harap sgt mangkuk tu di berhentikan tewos...Titik

.

.

.

.

.

.

.

.

P/s:Tadi kang time aku tepon bos tu aku nangis,tewok
punya tahap aku nangis..Aku xtau nper aku lembik sangat
bila benda yang sepatutnya aku tegas tapi aku xmampu
tegas..Haippppp,marah diri sendiri laju2...!!Sekian.Terima kasih
kerana baca kisah aku ni..Lega rasa hati..

3 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Eizlan Yusof celup ni kepala botak....Hahaha...Mental poyo..

..DaK KeCiK.. berkata...

Jejaka Desa>
Tahu xper..koya

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

koya abes....