02 November 2010

..N3 Ni aGaK SeDiKit CoMeL..hihi

Assalamualaikum semua...=)
(xjawab dosa..hahhaa)


Ehemmm....ehemmm..
Sebenarnya saya malu nak tunjuk romantika
saya dengan kamu semua..Bagi saya bia lah
si dia jer yang tahu bgaimana romantiknya saya ini..ecehcehceh..hahahhahaa
Sumpah malu ngan kamu semua tapi apa blh buat bila
hati tengah berbunga bahagia ni lah yang jadi..






Bagaimana yahhh mahu saya cerita kang tentang dia ni???
.
.
.
.
Ermmmm,sebenarnya dia ni dulu adalah kawan saya..
Setakat kawan berSMS di kala pilu..Cewah..^_^
Dulu kitaorg ari2 juper tiap2 pagi sewaktu
dia kjer kat tmpt yang saya kjer skunk..
Mula2 tgok dia ati pon berkata "ermmmm,manis"hahhahaa
Bertambah manis bila dia tersenyum mnampakkan barisan gg
dia yang tersusun kemas tu..i like it..
Tapi time tu ati saya sudah di miliki dan saya sudah
tidak hiraukan sesiapa selain pacar saya itu..
Bagi saya pacar saya adalah yg terbaik dari semua lelaki2 di luar sana..
(ayat xlh blah)

(hoitttt,sampai ati minum sorg2 jer)





Berbalik tentang cerita tadi..
Dia bkerja kat tmpat kjer saya dalam sebulan ajer rasanya lau
tak silap kerana dia dpt kjer yang lbh lumayan kot gajinya..huhu
Dia berhenti kjer pon xbgtau saya..
Ermmmm,ok time tu dia tiada makna bg saya so
ada aku kisah kang..hahahahaha
Selang beberapa minggu dia SMS bgtau dia dah xkjer kat tmpt aku kjer tu..
aku ok kang ajer lah....Pah tu dia lost cam tu jer..So k,coz dia xpntg bagiku..=)










Setelah berbulan2 dan berminggu2 sepanjang kitaorg
lost contact byk tol kejadian2 yang menyedihkan aku..
Di saat badai melanda di antara aku dan ex aku,aku hilang punca..aku lonely..
Aku terlalu inginkan seseorang yang mampu jaga aku,mampu layan karenah
mngader2 aku,mampu buat aku ketawa,mampu buat aku bahgia...Fullstop.
Kau hadir di saat aku dalam kesedihan,kau bagiku semangat,kau bagiku kekuatan
untuk harungi semua ini..Dan aku tahu kau dulu pon pernah di kecewakan...
Kecewa yang teramat sangat kerana ex kau menduakan kau..Simpati utk kau..=(







Mulai dari itu kita mulai rapat sekali lagi..Bercerita tentang pngalaman lalu..
berSMS tanpa mgira waktu tapi dalam hati tiada rasa cinta..
Kerana perpisahan dulu terlalu sakit ku rasakan..
Suatu malam kau ada masalah dgn roomate kau,kau coll aku
bgtau mahu jumpa aku..Hati aku tertanya2 knp dia mahu jumpa aku?
Malam2 pulak tu dah lah rumah dia ngan rumah aku jauh..huhu
Padahal esok kitaorg dah plan dah nak jumpa..
Dia datang jugak dengan wajah yang sugul,kitaorg berjumpa di luar kawasan rumah..
Sedih sangat tgok wajah dia time tu sayu jer..
Masalah antara dia dan roomate dia tu korg xyah ah tahu ea..Ku putuskan
BIARLAH RAHSIA..hihihi
Malam tu setelah dia hilang dari pandangan aku,aku rasa lain macam jer..ati aku bergedup kencang..
Setiap kali ringtone message dkt fone aku brbunyi msti aku mahu nama dia yang naik..
arghhhhhhh,nper yer di mata aku nampak dia jer???
aku dah jatuh cinta ker???
Wowwww,secepat ini???
Tak mungkin..Tak mungkin..
Tak mungkin aku jatuh cinta ngan dia,dia kawan aku...
Keesokan aku dan dia brjumpa lagi..
Dengan muka slumber walaupon dalam ati ku berdebar2 bila memandangnya..
Nak tahu kisah selanjutnya...






Kita kasi sambung boleh???
Penat dah jari jemari halusku ini menaip..
Bolehlah ea..hihi
Cayang korg ketat2 tau..









..blushing2..
In Mood Jiwang..

















P/S:apa da kau ni kejap saya pahtu kjp aku lak..hahahhaaaa
xkisah la noks jadi korg faham apa yang aku nk sampaikan
pada korg..hikhik

4 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

penat aku bace last2 sambung...
cis...
hehehe...

..DaK KeCiK.. berkata...

Meniti Senja>
Telenovela biasa la noks..hahaha

Jejaka Desa berkata...

Sejok bile ngko pandei buat cerite berepisod ni wei....

..DaK KeCiK.. berkata...

Jejaka Desa>
Sejak kenali ko..hahahaa