04 November 2010

..YaNg MaNa SaTu Ni..??PeNiNg SuDaHhhh...

Tadi aku search kat google ttg pelamin mini..
Tiba2 hati terjatuh cinta ngan pelamin2 rekaan dari
TEPAKSIREH BRIDAL BOUTIQUE ni..
Cantik wooo rekaan xdye,mlatop..
Tapi aku cuma nak bertunang jer so xmau ah
buat grand2 sgt kang nanti kalahkan artis la plak..hihi
So ini lah antara pelamin2 mini
yang buatku heart sgt2 dan sgt2..


Inda tunang nanti semua hantaran di gubah oleh
my mak saudara dan pelamin jugak dia mahu sponsor utkku..
Whoaaaaaa,rezeki2..Jgan di tolak..hahahahaa
Tp aku xtahu tema warna apa yang aku nak pilih ni..
Merah,terquise(btol ker aku eja ni),hijau,kuning di raja,Kelabu..
Ikutkan aku semestinya the red warriors mnjadi igauanku..muahahahaaa
Tgk ah cam ner nanti..
Ehhh,linda biru pon cantik..Hijau pon cantik jgk..Kelabu pon ok jgk tau..
Kuning lagi nmpk myerlah tau..arghhhhhhhh,aku pening..
Panggggg kat muka sekali..=)







3 ulasan:

gayapeneroka berkata...

gambar atas sekali cantik

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pic atas sekali tue kwn blog kite ade guna baru2 nieh...

..DaK KeCiK.. berkata...

Gayapeneroka>
Yer ker?erkkkk,keliru ni..

Meniti Senja>
yr ker beb?