25 Mei 2010

..HoyaYyyyy,aKhiRnYa aKu DaH aDa BrOdBaND...SokKa2 LeH OnLiNe TiaP WaKtu..

..Beginilah keadaan saya setiap hari...huhuhuhu
Mentang2lah dah ada internet kan,ari2 duk ngadap lappy jer
silap2 leh kelabu mata ni..
Errrrrrrmmmmm,ari ni bowing woooo duk kat umah
tapi kol 6 nanti saya ada date...hihihi
Opppssss,sebelum saya terlupa saya ingin sampaikan 
pesanan pada yang dah follow belog saya yang dulu 
tu di minta follow my new baby belog ni lak ek..
Inda dah nak delete belog yang satu ag tuh..
Now,inda aktif di belog ini..
Oklah saya nak g terjah ke belog kawan2 saya ni..daaaaaaaaaa

8 ulasan:

Frodo Baggins berkata...

>>___<<

pasni jadik blogger tegar
keh3x .... blog lama dah xder?
weeeee ~~~ pindah rumah ke?
dah baca doa selamat?? hohoho

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

dulu aku pung camtu..
hari2 ngadap lappy..
last2..
aku gemok..
pasni kau akan terima nasib cam aku..



hahahahahahaha..

nice blog....

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

apa adress ym??

Linda Sidek berkata...

Frodo Baggins:)
Yes,gua dah pindah umah utk lebih selesa..huhu


Alvin:)
Alangkah bagusnyer kalau inda gemuk..Address YM inda,lindasidek

angah iza berkata...

Hari2 berblogging pon leh lupa kata laluan ??? hehehhe

anyway,blog yg terbaru mmg TERBAIK =)

Linda Sidek berkata...

Angah iza:)
Mmg lah inda selalu update belog yg dulu tuh coz pc kat ofis ni mmg automatik keluar papan pemuka..Ble nak guna kat lappy inda ni jd masalah coz inda lupa kata laluan..huhuhu


Thank follow me. kak iza,love u mmmuahhhhhh3.

Nazatul shima berkata...

waa..da ade broadband..jgn laro neh!hehehe..:P

~iNDa~ berkata...

Nazatul Shima:)
Hahahaaaaaa,ok2..thank follow.