23 Mei 2010

..WeLcOMe To My NeW BeLoG..

Pengumuman,Pengumuman....
kowang nyanyi ala2 lagu cari jodoh tu ea.
Di sini inda nak maklumkan pada Kawan2
Yang dah follow belog lama inda dulu tu silalah
follow inda balik di belog inda yang terbaru ni yer...
Sebab belog inda yang satu lagi tu inda akan
DELETE..inda delete bukan kerana inda bosan
Berbelog tapi inda terlupa kata laluan da....hahahahaaaaaaaa
So pada kawan2 kesayanganku silalah follow me k,nanti
i follow u back..Sharing is Caring ma...Bluekkkkssssss










p/s:Inda dah ada YM n FACEBOOK..Sape nak Chat silalah add saya yer..Maklumlah inda budak kecik bawu nak merasa berYM dan berFACEBOOK bagai ni...:)

1 ulasan:

Jejaka Desa berkata...

Haha....ngko ni bukan lupe kate laluan blog je.Dengan password2 email pun ngko lupe.Cian...Tapi ok la masih mahu menulis di blog baru dan emeil baru.Huhu...baru menetas...