31 Mei 2010

..ToLoNg BaNtU DaK KeCiK Ni..

Popeyeeeeeee,Help...Help.....Help.....
Sebut ala2 olive dlm citer popeye tu ok..huhuhu
baru nampak real sikit yg aku betol2 perlukan
bantuan kowang2..
!
1!
!
!
1
Gini kisahnyer,inda kan dah buat umah blog
baru kan..Tapi yang jadi masaalahnyer
inda dah tambah link kowang kat blog inda
ni dan bila inda nak FOLLOW blog
kowang,pic inda tak muncul kat senarai
PengFOLLOW kowang..Kenape erkk?
Macam2 dah buat tapi cam gitu gakkk..
Bongokkk tol lah aku ni..
!
!
!
!
!
1
Ada antara kamu yang bijak2 tak?
Please donggggggggg,bantuin aku..

3 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku pernah jadi hal nieh...
ko tekan kat "manage" sebelah "add" tue...
then tekan "setting" mane2 kengkawan ko...
then ko pilih "basic"...
ade ayat " currently using your .... profile "change"...
ko kene tukar ke profile yg ko ade...
biasa nye blogger profile la...
ko try tgk2...
mayb la...
;)

CRAZYBEAUTIFUL88 berkata...

betul, akak pun pernah kena

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

kau kena buat blog baru lagi..kompom selesai masalah..