16 Disember 2010

..SeMuaNya aDaLaH KeRaNa SaYa MaHu YaNg TeRBaiK UnTuK aWaK..

Di Suatu Pagi yang hening ku terima mesej dari si dia menyatakan
dia di dalam kesulitan..Tapi dia berkata "ayg jgn risau,abg ok ni"..
Ku rasa seperti aku tiada erti apa2 dalam hidup dia kerana aku
tak mampu menghulurkan apa2 untuk membantunya...=(
Maafkan saya..
.
.
.
.
.
.
.
.
Tapi untuk pengetahuan awak,saya akan ada sewaktu
awak sedih kerana saya akan buat awak ketawa ngan
keletah budak2 saya ni..Terima kasih kerana awak
nampak happy ketika berjumpa saya tadi..Mintak2
awak xbuat2 happy semata2 untuk menyedapkan
hati saya..hihihi














aNd last tu pesanan saya untuk awakkkk..
Saya arap awak akan igt tu n jangan lupa yang
di kala awak dalam apa jua keadaan saya akan
tetap akan ada untuk awak....
.
.
.
.
.
.
.
Love=P Linda







4 ulasan:

Yana@Nana berkata...

cntikyer.. pic2 kat atas nun.. suka sgt2

..DaK KeCiK.. berkata...

Yana@Nana-thnk yana.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

kalau bab posing bg kat ko...
hehehe...

..DaK KeCiK.. berkata...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫-Hahahaahaa,biasa la tu.ko pon apa kurangnya.