27 Disember 2010

..TaNggaL 23 DiSeMBeR 2010..

Menandakan genap umur saya 24tahun..
Dan masih di panjangkan umur..Syukur Alhamdudillah.
Baru 24tahun ok...hihi
Tapi pangai still cam budak tecik yang suka main masak2 tu..-) *
*
*
*
Tahun ni celebrate besday kat umah jer.
Makan2 sambil bergosip2 bersama family tersayang..
Mak saya masak nasi minyak,setappppp!!!
Thanks mak..
Mangun tidor budak bucuk kat blkang saya tu tolong
kejutkan.Selama berada di kg tu budak tu lah ari2 duk
ngiyau2 tlg kejutkan saya tau..huhu,giler comel.
Rindu dia..-(
Besday Girl bawu mangun titor..
Tiada pic makanan coz pah bangun,mandi2 pah tu
tewos ngappppppp..Bahan bukti yilek..
Cuma ada pic selepas mandi..
*
*
Selepas makan..blruuppppp
Alhamdudillah.

*
*
Petang keluar ngan kawan tersayang..
Thanks tau lanja kita makan n hadiah tu sweet.Thanks..thanks..thanks..
*
*
Tak lupa pada membe2 kat fb yang wish besday saya.
Thanks sgt2.
Jam tangan yang saya pakai tu adalah hadiah seseorang..
Thanks jugak pada dia..Suka sangat.
Mana dia?saper?Si dia?
Si Dia ada kat kuantan la kerja.
Winksssss!!!!

6 ulasan:

Lyaa Suriany berkata...

happy besday inda

..DaK KeCiK.. berkata...

thanks lyaa...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

selamat hari lahir....

..DaK KeCiK.. berkata...

thanks Bro..

mimizuzuhaha berkata...

happy birthday tuh yuh...dah tua dah haha

..DaK KeCiK.. berkata...

mimizuzuhaha >
hhahahaaa,muda ag tu..
(xlh terima hakikat)