03 Jun 2010

..HaRi Ni SaYa MaU DatiNg NgaN LeSBo SaYa..

Tapi sebelum tu inda nak bgtau yang inda
Windu kat ini baby..Gewam nak gigit2..
Tgoklah badannyer yang berketul2 ituh..huhuhu Oh sayang mama comelnyer kamo..
Ni lah baby inda..
eh silap2 lah,ni anak jiran inda kat kg..
Windu gilak2 kat dia,wase nak blik kg jer..
:(miss u budak gemokk..
Kat budak gemokk yang satu ag tu pun inda Windu
gak lah..Sayang kat kamo jgk..
ooooooo,so sweet lah ko ni dakk kecikkk..
*________*



~My LeSBo~
  • Lama ya amat weh aku tak hang out bersama ngan ini pompuan..
  • Ble dah plan2 nak kuar jer mesti ada benda yg mhalang dari kitaorg dari berjumpa..
  • Petang ni saya mau pergi shopping together2.
  • Makan2
  • karoke
  • Ngumpat2 eh ni masuk gak ke dlm list
  • Tgok wayang klau sempat

Wahhh,bestnyer..I love u my friend.


5 ulasan:

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

bley tak aku kawan ngan lesbo kau tu??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

alvin...
ko gay la...
mane leh kawan ngan lesbo...
kene piap nanti...
hehehe...
;)

::DaK KeCiK:: berkata...

Alvin takde umah:)
Wooi,ko gay maner bley join geng lesbo aku da.



Meniti Senja:)
Piap tu aper erkk?huhu

cik pingu berkata...

enjoy!

::DaK KeCiK:: berkata...

Cik Pingu:)
Thankss..