02 Jun 2010

..WajaH2 HaKu Di HaRi KhaMiS..huhuhuhu

Alolo,ciannyer muka sedih jer
di pagi hari ni..Lapar katakan..
Inda ni jenis tak boleh nak
buat kerja tau if lapar
mesti akan monyok cam
gitu mukanyer..hahahaaaa
Cam muka org mati laki
pun ada kan..:)
Haaaaaaa,bila dah pekena roti bakar
ngan air Neslo baru lah aku mampu
tersenyum gumbira sambil nyanyi
lalalaaaaaaaaalalalaaaaa,Pewut
kenyang sonang hati..Bawu
bley wak keje n jawab
coll ngan suara yang manis ni..perasan!!!!
Time ni masa utk makan pagi..
Kluar makan ngan mummy saya
aka kerani..Dia cam mak saya.
SayaNg mummy sangat2..
Mmmmuauuahhhhhhhhhhh
Ke kedai makan dekat Tanjung Lumpur.
Tak snap gambar pun.
Ramai siot manusia,sampai segan haku
nak bergambar2 bagai..
Namo ah,nnti xpasal2
di cop jakun ngan kamera kan..huhu
Pah mengisi pewut mummy ajak
pergi pejabat pos
nak beli sampul surat
pos Express katanyer.
Costumer taklah ramai sangat
tapi kena menunggu
utk beli sampul surat tu cam
bertahun2 lamayer..Bapak Tipu!!!!!
Mintak di pertingkatkan lagi
mutu kerja yer,sbb ada staff lelaki
cam gatal2 duk tenung anak2 dara manis..
Motiffff!!!!!aku bgtau pasal ni.aku lah anak dara manis tu..
ahakkkkkssss,perasan tahap gaban.
Sabar jer lah menunggu
wahai Cik Linda oiii..
Ok dah siap,nak on the way
balik ke ofis dah..
P/s:Bangun pagi2 tgok bibir inda bengkak kena gigit di semut..Manis sangat ker gamaknyer bibir aku ni..Kowang tgok pic mungkin tak pasan tp if tgok dekat2 mmg nampak
senget sebelah bibir aku..haiiissyyyyy,semut ni pun satu bibir aku jgk lah dia
nak gigit..Memang dasar ah...Mencik2.

12 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

semut jantan tue...
hahaha...
jap2...
ari nie rabu la...
bukan khamis...
hahaha...
;)

::DaK KeCiK:: berkata...

Meniti Senja:)
Ya ampun cam maner aku bley lupa hari ni hari aper erkk..malu2 sambil ketuk kepala..huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

hahahaha...
angau nieh...
;)

makdara terdiva berkata...

mata kamu tersangatlah mulatnye.. :)

Frozen Angel berkata...

sebelom tido mesti cuci gigi dan bibir...hihihhhhh

Stilla berkata...

ala..la..la sian nye...kena gigit semut ekkk...gatal na semut tu ekk dok gigit bibir inda tu..huhuhuhu

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

tgk tu..mak dara terdiva puji kau..kakak aku tu..hahahahaha..




thanks sbb sokong kempen jihad maya..
semoga di permudahkan perjalanan hidup u..
amin..

::DaK KeCiK:: berkata...

Mak DaraTerdiva:)
Nampak mulat sbb pkai lense akak..huhu

::DaK KeCiK:: berkata...

Frozen Angel:)
ooo,semalam aku lupa kot nak gsok gg ngan bibir..hihi
Salam kenal

::DaK KeCiK:: berkata...

Stilla:)
tu lah yunk gatal nau semut tuh..mencik tau.

::DaK KeCiK:: berkata...

Alvin:)
Ooo,kakak ko erk?cantik lor.
No hal bro.Tu hanyer sekadar picisan jer..aku bangga ngan ko coz ko yang cetus kang segala idea ni.Tahniah2.

cik pingu berkata...

tengs for the logo.

keep praying for them.. :)