05 Jun 2010

..KeNa TaG oLeH CiK PiNggU n NaK JoiN CoNteSt PhoToGeNiC..2 iN 1..wakakaaaaakaka

Whoaaaaa,aku telah di tag oleh cik pinggu aka kakak tiri aku..huhuhu
Sejak bila lak la ayah aku kawin ngan ayah akak sabarinon ni erkk..??
Vongokkk tol ko ni dak kecikk..
Ok2,inda nak bgatau ni yang akak sabarinon suh inda masuk ini
contest.Katanyer inda ada potensi utk menang...Maybe inda
muka photogenik gok..miahahaaaaaaaaa,muntah ijor la kowang ea.

@

@

@

@

@

@Utk join ini contest anda perlu melalui titian2 syarat2 yang di sediakan
oleh pihak penganjur ea,ko jgn nak gedik lak nak buat syarat sendiwi
if gitu ko sowang jew lah yang join itu contest pah tu beli hadiah,hadiah kat
diwi kowang sendiwi..hikhikhik
Dan ini syarat-syarat nyer ye tuan2 dan puan2 :

1-Terbuka pada semua peringkat umur.Nenek n atok pun boley join erkk?..:)

2-Gambar yg ko nak pertaruhkan tu mesti ah ada muka ko jer,if ada muka owg lain
penyertaan akan di reject..Harap maklum ea.

3-Gambar jugak harus sePHOTOGENIC yg mungkin lah,ibarat seorg model
gayanya..Tak kisah beredit or tak janji ada umppphhh pada gambar ko tu..

4-Hanya sekeping gambar jer di perlukan,jgn nak gatal2 upload byak2 lak.Kena kaki kang.

5-Kena jadi follower tuan yg anjurkan contest ni..Wajib follow ok.

6-Sediakan N3 khas utk Contest ni dan kowang perlu tag 3 owg sahaja.3 owg
yg ko tag tu haruslah tahu yg dia telah di tag k..if tak Nanti aku kena sula.hahaaa
7-Letakkan BANNER CONTEST pada sidebar blog kowang.
8-Lastly tarikh ttp contest adalah pd 30 JUNE 2010.Sempat ag ni..

@

@

@
Ni owner utk contest ni,cantikkan dia..
Mmg photogenic sungguh lah.i like.. Gambar yang paling PHOTOGENIC by dak kecik adalah..................

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!

!
tadaaaaaaaaaaaaa


Inda suka sgt2 ngan gamba ni coz nampak cam model pun ada..
Dengan kaca mata nyer,dgn pakaian sukan nyer,dgn kasut
sukannyer..ooooo,i heart it's.
Leh jadi model utk pakaian sukan ni..huhuhu
Saper berminat nak ambik aku jd awek model leh
ah hubungi aku ok..:)





Selesai sudah segala syarat2 yang di berikan..harap2 inda menang..
hahaaaaaa,bapak confident dak kecik ni kan..
Ada Aku Kisah,time ni jer aku nak puji diwi sendiwi maaaaa..
Hari ni kan hari gedik sedonia..



3 owg yang inda nak tag..jeng..jeng..jeng
*RoWeNa
*Intannurfateha
*Nazatul Shima

Kowang,sila alert ea..

8 ulasan:

cik pingu berkata...

hai adek tiri. wakaka. gud luck! mesti menang punyer. hadiah share tau nanti!

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

bak no phone kau..aku nak ngurat..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xsabar aku nak tgk shima nye muka...
hahaha...
;)

::DaK KeCiK:: berkata...

Cik Pinggu:)
Amin2..ok2.


Alvin takde umah:)
xyah nanti ko ngorat aku kat webcam..ok what?


Meniti Senja:)
Aku pun xsabar..huhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.alaaa mne i ade photogenic :(

::DaK KeCiK:: berkata...

iNtannurfateha:)
ada lah dear,pic2 u byak yg photogenic..try join k.


>>____<<

Nazatul shima berkata...

alahai.....cmne nk masuk nih yang?? shima dop fotogenik pon la..huhuhu...
meniti senja: ooo..ko kutuk aku ey..nk kena neh!eehhe..

Rowena Chasez berkata...

adehhhh...
wena kene tag..
xperasan pon..
mesti join ke contest nie??
malas laa i..
nnti i menang cmne??
hahahahahahahahaa~
kidding2~