04 Jun 2010

..LeNgUh KaKi MakKK NoKss..

Salam,apa kes bai tunjuk2 kaki ni.. Huhuhu,tak de apalah
cuma inda nak story telenovela
tentang perjumpaan bersama
ngan lesbo inda semalam.
^_^
winkkksss!!!!
~Budak Kecik Yang Pantang Nampak CerMin~






~My Lesbo Ngah Cucuk Duit~
Kata nak lanja aku kan so haruslah
cucuk banyak2 sikit duit tu..hahaaaaaa
Kaki kikis la ko ni dak kecik.

Ok jom kita pergi maman dulu..
Tekak rasa cam nak nelan
Zingger burger n chesee wedges kat KFC..
Namo makan ayamnyer coz black pepper tak
better..Spicy lagi better...ooo yesss...
~Order ini sajor~
My lesbo hanya minum air,dia ngak mahu maman coz da kenyang.
Haiipppppp,mnjawab aku maman sensorang.
~Siap Nelan KFC,Teman My Lesbo Pergi Cari Kasut Lak~

~Sale,sale,sale,sale~
Wahhhh,mak sokka nokkkss..
1/2 price lagi you..
ada satu high heels yg inda berkenan
tapi sayang tak de saiz dah yg ada cuma saiz 4 dan 7 jer..
Urrrmmmm,saiz 5 ngakkk ada la pulakkk.
Terus down sambil wak muka mogok.huhuhuhu
~Menjawab lah ko zai pilih kasut sensorang~
Bila zai dah dapat kasut yang dia berkenan tewos inda tarik2 dia
pergi ke BIG APPLE..aikkk,xd bawu jer nelan KFC ni nak
nelan donut lakkk..Haisssyyy,mmg dasar perut buaya la aku ni..
Kejap2 lapar kejap2 lapar..apa kes!!!

~Ni PiLiHaN Ku~
yummmy yummmyy



~Wahhh,mmg mendoga mata betol la donut ni~
Meh tgok muka org maman ngah lahap nyer..
Jeng,jeng,jeng
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
See,tapi keayuaan tetap teserlah di situ..
Bluerrrkkkkkkkkkkkkssssssssss..
Sila muntah..
Ok,dah nak maghrib masa utk pulang ke rumah..
Tak sempat nak nonton wayang..
Takper2 next time k my lesbo..*_^
~Dalam tandas pun jadi tu~

~Complited sudah telenovela ciptaan dakk kecikkk~
Hope Enjoy!!!!!!!!!!!!!

8 ulasan:

cik pingu berkata...

arghhh..sedapnye big apple.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

harus la dalam tandas pun jadi...
dalam tandas ade cermin...
;)

::DaK KeCiK:: berkata...

Cik Pingu:)
Sbb itu la i selalu ngidam benda alah tu..


Meniti senja:)
Hahhaaaa,aku hantu cermin bro..

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

errr...
aku dah jatuh hati kat lesbo kau tu..

::DaK KeCiK:: berkata...

Alvin takde umah:)
Yer ker?nanti aku kasi no tepon dia nak?

^___________^

cik pingu berkata...

dak kecik, anda d tag!! sile ke i ye.. hihi. :)

cik pingu berkata...

sile ke blog i.. salah eja plk

Stilla berkata...

waduh ngidam dah tilla nak kan alien tu..huhuhu