16 Jun 2010

..LaPaR,LaPaR,LaPaR DaN LaPaR LaGi..

Kowang sama spesis ngan inda x?
Bila tengah2 malam jer lapor,
tengah2 malam jer lapor,
time lapor jer tengah malam..
apa kes dowhhh..~
Pah maghrib tadi pun inda dah baham
nasi..Now pewut tengah berkeroncong lagikkk..huhhhh
ape jenis pewut la ni..^_^
if makan byk gemok xper lah,ni xjgk gemok tp makin tecik.
Mmmmm,ok lah nak g masak ni..
Sape nak makan masakan inda angkat hidung..hikhikhik
inda nak masak kuda hitam masak kicap ni..
Sodapppp wooooo..!!!!
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@

P/S:Kdg2 kita bersyukur ngan saiz badan kita,tp kerana mulut busuk owg
kita jadi rendah diwi n xyakin pd diwi sendiwi..Mulalah kuar statement
xbersyukur ngan pemberiaanNya..Jadilah seperti SITI NURHALIZA yang
xmati di keji owg dan xhidup ngan pujiaan owg..aikkkk,nper tiba2 kuo
nama Tok Ti ni...:D

12 ulasan:

alvin takda rumah harga 8juta.... berkata...

gua bila tgh malam rindu..
apa kes gua ni??

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

erm...
aku pernah rase dikeji...
;(

::DaK KeCiK:: berkata...

aLvin takde umah:)
Ko rindu saper vin???


Meniti Senja:)
Bro,ko dah buktikan yg ko blh kurus tp aku tak mmpu lg nak gemok dowh..

Stilla berkata...

huhuhu sama lah kes arr kita ni yunk..huhuhu...asal tgh mlm je lapa...badan dah makin naik ni...aduh..tension..huhuhu

::DaK KeCiK:: berkata...

Stilla:)
Inda tension coz badan still tinonet ni..
>>___<<

Redbloodsnow berkata...

haaa aku yanggg akuuuuu!!! gimme LIMA yukk, inda...hikhikhik. nape entah ek. asal tgh mlm lapo, tgh mlm lapo. ade antu raya kot dlm perut...hahahahaha

::DaK KeCiK:: berkata...

RedbloodSnow:)
Zie,tahu takpe..Badan tak jgk naik tp pewut jer naik..hisyyyyy2..

norhaizan berkata...

xper..tu yg beruntung tu..lapar time mlm pun makan byk2 pun tak naik bdn kan..

sama ar mcm nor, mkn byk2 bdn tak naik..mak selalu kata kat nor nnti pas kawen bdn gerenti naik..hihihi

::DaK KeCiK:: berkata...

Norhaizan:)
Badan tecik pon beruntung gak kang..Sweet apa org badan tecik2 ni..huhuhu

shahrul berkata...

hahahah...kuda xbape sdap...try masak sotong kurita masak lemak...gerenti meletop!
heeee... :p

singgah menyinggah!

helena's berkata...

saya pon penah rasa di keji..

lali dah..hehe lama senyap lah tu..

::DaK KeCiK:: berkata...

Shahrul:)
Eh,awk ker kt facebook td..hihi
Ok2,nanti saya singgah kat blog awk lak k..


Helena:)
Betol3..