11 Jun 2010

..oBsEssi..

Ada tak antara kowang yang terlalu obsess dengan sesuatu benda?
if ada meh ah kongsi2..hukhukhuk
Ni antara obsess aku pada wane peberetku MERAH..
1-Tpon yang aku guna sekarang,aku beli kerana
terlalu obsess pada wane nya..

2-Skinny jeans,ooo i heart it..
Pah ni ingat nak beli skinny wane merah,ok tak uols?




3-Obses pada high heels merah..
Tp sampai lorni xjpe lagi high heels
cam gini kat kuantan ni..Sobsobob

4-Coming soon...
Baju Raya aku taun ni theme merah mak ngah ok..
Oiiitttt,agak2 ah puasa blom ag dah sebut sal raya..huhuhu
Siap lah dakk gemokk kena layan pakai baju melayu wane merah
jugak,dah la dia kurang gemar wane merah2 ni..hahahaaaaaaaaaaaa
gelak syaitan aku,sygggg punyer pasal kena turut kan jua..Best2..
Love u Honey...!!!
!
!
!
!
!
!
Lihatlah budak kecikkk yang di saluti pakaian merahnyaaa...
Muahahahaaaaaaaaaaaaa....
I like,biarpun sesetengah org beranggapan yang wane merah
ni terlalu menonjol n garang tapi aku still confident
bila mengayakannya..aku rasa menyerlah di antara
mereka2 yang berada di sekelilingku..
Statement angkat bakul ni..lantakkkkkkkkkkkk ah..:)

3 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

merah...
hehehe....
;)

Stilla berkata...

sama fav color ngan zie tu yunk ...huhuhuu...

helena's berkata...

merah seksi!